Inspireras under inspirationshelg med fokus på kreativitet

En bild

Den 30 augusti-1 september bjuder Gymnastikförbundet in till dig till en helg som är full med pass med fokus på koreografi och kreativtet

Ta chansen och anmäl dig eller någon i din förening till denna inspirationshelg få med sig en massa tips och ideér och erfarenhetsutbyte kring hur verksamheten i din förening kan utvecklas genom att få in mer show som drar ännu mer publik till uppvisningar! Helgen vänder sig till dig som vill få nycklarna du behöver för att bygga häftiga, kreativa och roliga program eller träningsupplägg som har det lilla extra, både för dig som tränare, och verksamhetsutvecklare. Är det något som du tycker låter intressant? Då är detta tillfället för dig!

Vart? Lillsved, utanför Stockholm
När? 30 augusti-1 september

Inspiratörer

Inspiratörer från Portugal kommer vara på plats och hålla flera härliga pass under helgen. Mauro Policapo, landslagstränare inom akrobatik & Ricardo Lima, utvecklare av Gymnastics for all i Portugal. Anna Holmström från Sverige, fd landslagsgymnast i RG, utbildad dansare och dansar bl.a för Redbull och har ett eget kompani med teateruppsättningar i Berlin.

Ekonomiskt stöd

Gymnastikförbundet vill satsa på föreningarnas möjlighet till utveckling inom show och uppvisning, och har gjort det möjligt att söka ekonomiskt stöd för att delta på denna inspirationshelg. Stödet söks i samband med anmälan, alla föreningar som ansöker om stödet är garanterade det. Ansökan görs via IdrottOnline.

Kostnad med / utan ekonomiskt stöd

Kostnad exkl. resa

Före ekonomiskt stöd

Efter ekonomiskt stöd

Kost & logi 3 dagar/2 nätter

3 175 kr

1 675 kr

Kost & logi 2 dagar/2 nätter

1 900 kr

950 kr

Deltagande 2 dagar inkl kost exkl logi

1 750 kr

875 kr

 

Begränsat antal platser, så säkerställ din plats redan idag. Vid för få anmälningar kommer helgen att ställas in. Anmälan är öppen till och med den 4 augusti.

Läs mer i inbjudan här. Pdf, 237 kB.

Publicerad: 2024-04-19

UPPTÄCK MER