Resultat: USM i trupp

Järfälla bjöd på ett fint arrangemang. Rekordmånga lag deltog under helgen och visade fin gymnastik. Stämningen var på topp och i finalerna kokade läktarna med lagens hejarklackar.

I mixedklassen deltog endast ett lag, Tullinge GF som slutade på 37,150 poäng.

I herrklassen deltog hela sex lag. Nacka tog bronset på 35,275 poäng. KFUM GA tog silver på 39,450 poäng och Brommagymnasterna segrade med 43,100 poäng.

I damfinalen lyckades topptrion från kvalet behålla fina placeringar efter fina varv. Trea blev ABGS lag 1 med 41,425 poäng efter silvermedaljörerna Brommagymnasterna USM 2 med 41,900 poäng. GK Splitt lag A tog första platsen med 42,675 poäng.

Här nedan kan du ta del av alla resultat från helgen samt länk till Gympabubblan Play där du kan se tävlingen i efterhand (gratis ca. två veckor efter avslutad tävling):