Hoppa till innehåll

Utbildningsutbud - Gruppträning

Gymnastikförbundet har ett brett utbildningsutbud för dig som vill utbilda dig till gruppträningsinstruktör. Det ger dig möjlighet till en mycket bra ledarutbildning och många varierande inriktningar. Hos oss kan du ständigt få påfyllning med ny kunskap och nya idéer.

Gymnastikförbundet rekommenderar att du som ny ledare startar med en grundutbildning som vi kallar för Baskurs Gruppträning. Under dessa två dagar får du en bra grund i din roll som gruppträningsinstruktör. Förutom grundläggande kunskap i ledarskap, kroppens uppbyggnad – funktion och musiken som arbetsredskap får du genomgång av vad ett pass bör innehålla och hur det kan läggas upp. Du kan även välja att börja direkt med en av våra inriktningsutbildningar. Där får du kunskap i just den inriktning du valt att bli ledare i. Om du väljer att gå inriktningsutbildningen direkt rekommenderar vi att du som utbildning nummer två går Baskurs Gruppträning för att få de grundläggande kunskaperna. Nedan kan du läsa om våra utbildningar inom gruppträning. 

Grupptränings-Licensieringen ligger på paus just nu. Vi återkommer när hela revidideringsarbetet med gruppträningsutbildningarna är klara. Spar dina kursintyg så länge så du kan använda dessa i nästa Licensieringsförfarande. Mars 2017

Teori- och ledarskapsutbildningar

Baskurs Gruppträning

Personlig utveckling och Ledarskap

Teknikutbildningar

Gruppträning Gympa 

Aerobic och Step Up

Box - kampsportsinspirerad träning

Vattenträning

HIIT - HögIntensiv IntervallTräning

Styrka och Rörlighet i gruppträningspass

Konditionsträning

Yoga

Funktionell styrketräning med Core

EFIT - Effektiv Funktionell Intensiv Träning

Inspirationsutbildningar

Latin Fusion -  gruppträning med latinamerikanska influenser

Afrodans

Seniorträning

Koreografi för gruppträningspass

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Therese Flemström  |  Senast uppdaterad: 2017-03-03

Tillbaka

Ta ett steg bakåt