Hoppa till innehåll

FOTO: stadiumsportscamp.se

Stadium Sports Camp

Under sommaren smäller det rejält då Stadium arrangerar Sports Camp! Tidigare år har lägren genomfört i Norrköping med nästan 7 000 unga mellan 11-15 år. Från 2017 genomförs även Sports Camp i Halmstad! Sports Camp genomförs under en 4 veckorsperiod i Norrköping och under 2 veckor i Halmstad. Ungdomarna får ta del av sommarlovets bästa mest aktiva vecka (söndag till lördag)!

I Norrköping genomförs Stadium Sports Camp v 26-29 där de första tre veckorna är för dig som är 11-14 år. Den sista veckan är även 15 åringar välkomna.

I Halmstad genomförs Stadium Sports Camp v 26-27 för dig som är 11-14 år.

 

Klart att DU ska med inom gymnastiken, där du lär dig nya grymma volter, träffar nya kompisar från andra föreningar och bara har kul med en massa andra idrottare!

Gymnastiken: därför vi är där såklart!

Några av landets absolut duktigaste tränare är med att utveckla dig som gymnast på campen. Flera är fortfarande aktiva med flera SM och EM medaljer i bagaget. Vem vet, kanske kommer de visa lite häftiga volter när du är där?

Träningshallen
Klicka på bilden för att se den 360'

Utgångspunkten för gymnastiken på campen är trampett och tumbling (som det framgår av redskapsupplägget ovan), men vi välkomnar såklart alla oavsett backgrund. Om du är trampolin-, AG-, truppgymnast, trickare eller bara gärna vill testa gymnastik för första gången - då har du kommit rätt! Vi uppdelar efter nivå, så man under träningarna är med andra som strävar efter samma mål.

 

Activity Town: också därför vi är där...

När man inte tränar gymnastik eller är i färd med en av flera prova-på-sporter, då hänger alla i Activity Town - campens hjärta! Här hittar du häftiga aktiviteter som tex skate park, beachvolley, freebandy och klättring utomhus, och inomhus kan du testa dina skills på Playstations och Wiis, låna en Macbook eller spela in din egen låt i campens musikstudio!

Anmäl dig här  -

Åker du själv eller vill du ha med dina kompisar?

Det går alldeles utmärkt att åka själv, du kommer att träffa massor med nya kompisar. Klart att det är roligt att åka med någon man känner, så se till att dina kompisar också hänger med!

Se fler bilder från Stadium Sports Camp på Facebook.

Vi ses på Stadium Sports Camp!


Senast uppdaterad: 2017-03-01

Tillbaka

Ta ett steg bakåt

Huvudpartner

Huvudsponsor Stadium


Partner